Ligging aan de monding van de Noordzee!

Slapen op het Zeeuwse strand is ultiem genieten!

Bent u al klaar voor deze (nieuwe) ervaring? Onze gezellige slaapstrandhuisjes bevinden zich op een unieke locatie nabij Vlissingen, Zeeland. Zeeland staat bekend om haar gemoedelijke dorpjes, weggetjes en mooie natuur. Wandelen, fietsen en genieten van zon, zee, strand en Vlissingen: het kan allemaal.

 

Unieke ligging van de slaapstrandhuisjes.

Onze Slaapstrandhuisjes liggen aan de monding van de Noordzee. Wat is er mooier dan wakker worden op het strand, met de ruisende zee op de achtergrond? Wat met name bijzonder is aan de ligging van de slaapstrandhuisjes is dat de huisjes op het zuiden liggen. Hierdoor kunt u genieten van de meeste zonuren van Zeeland! 

Wat ook bijzonder is aan de ligging is dat u de boulevard en de stad Vlissingen op loopafstand kunt bereiken. Zo heeft u alle rust op het strand en de bruisende stad binnen handbereik.

Uitwaaien, zonnen, een duik in zee, er gaat geen dag voorbij zonder dat je de zeelucht opsnuift en de zon op je huid voelt.

Kinderen hebben de tijd van hun leven op het strand, wat is er mooier dan 's morgens wakker te worden en meteen met je blote voetjes in het zand te staan?

Bekijk meer foto's op Facebook
 
 
 

Onze gezellige slaapstrandhuisjes.

Onze sfeervolle huisjes hebben een erg gezellige uitstraling. Lekker slapen op het strand en toch van alle gemakken voorzien door een complete inventaris en inrichting. De slaapstrandhuisjes zijn ingericht voor 4 - 6 personen (maximaal 4 volwassenen), bekijk algemene info, plattegrond en inventarislijst.

De Slaapstrandhuisjes hebben een kleurige uitstraling met de thema’s strand, kust of zee. U meldt zich bij aankomst bij ons op de parkeerplaats, hier wordt u door ons hartelijk ontvangen en wordt uw bagage in ontvangst genomen. Met onze jeep brengen wij uw bagage naar het strandslaaphuisje!

 
 

Genoeg te doen in de omgeving...

De ligging en omgeving van onze strandslaaphuisjes maken ze extra bijzonder. U slaapt op het strand met een ligging op het zuiden zodat u volop kunt genieten van de zon.

De boulevard van Vlissingen bevindt zich op loopafstand van onze slaapstrandhuisjes. In de nabij omgeving vindt u diverse eetgelegenheden.

Wilt u even weg van het strand? In de omgeving zijn gezellige dorpjes te vinden. Kunst, cultuur, kinderattracties, ontspanning… Alles is mogelijk.

 
 
 

Het uitzicht vanaf uw slaapstrandhuisje.

U heeft een eigen slaaphuisje op het strand met vrij uitzicht op de zee!

Vanaf uw veranda kunt u grootse zeeschepen spotten, voor uw gevoel kunt u ze bijna aanraken!

Onze slaapstrandhuisjes zijn dé perfecte locatie om te genieten van een prachtige zonsondergang.